Tekstil Print

Forside 9 Storformatprint 9 Tekstil Print

Tekstil Print

Bannere er enkle og geniale løsninger, fordi de er lige til at hænge op – let at håndtere – og til både indendørs og udendørs brug.

 

Vi gør brug af Dye Sublimation til stofbannere, som har 2 store fordele:

Farven trænger helt ned i stoffet – og farvedybden er stor!

 

Alle bannere færdiggøres  – lige til at hænge op.

Vi har løsninger til ethvert formål, så fortæl os, hvad budskabet skal til bruges til, og vi finder den rigtige løsning:

 

Placering:                          Bygninger, varehuse, stilladser, messer, kontorer, museer, stadions, under is, koncerter, teater …

Effekt:                                  Mat/blank overflade, brandhæmmende, enkelt-/dobbeltsidet, block out, krav om vindpres …

Særlige løsninger:        Forhør nærmere.

MATRIX:                            Se under MATRIX

 

SIGN SERVICE I PORTUGAL (COLORFUL):

For at kunne matche fremtidens krav om kvalitet, leveringstid og pris, har sign service har pr. 1.1.2014 valgt at starte banner produktion i Portugal.

For at sikre den absolut bedste kvalitet og stabilitet, har vi valgt at investere i markedets bedste printer og efterbehandlingsudstyr. Printbredden er 340 cm og kapaciteten på 900 m² i timen.

 

SIGN SERVICE I DANMARK:

Vores investering i Portugal betyder ikke, at vi nedlægger produktionen i Hedensted. Tværtimod opgraderer vi, således at vi stadig kan løse de opgaver, der passer til vores danske produktionssetup.