wrap academy

Forside 9 wrap academy

Danmarks eneste uddannelsescenter for 3M Endorsed car wrap kurser.

Markedet for indpakning af biler bliver stadig mere omfattende – og kræver man holder sig opdateret på alt fra materialer til monteringsteknikker.

Nye avancerede folier giver store muligheder – og det kræver uddannelse!

For at opfylde fremtidens stærkt efterspurgte krav, har man hos sign-service valgt at være på forkant – og etablere et særskilt uddannelsescenter.

Indpakning af biler bliver mere og mere populær – vi har hidtil kun set toppen af isbjerget. Der ligger et meget stort marked her  – og derfor er det vigtigt at få uddannet kompetencer til  fremtidens bilindpakninger.

sign service har i mange år gennemført foliekurser, og i foråret 2018 etableres særskilt uddannelsescenter “Wrap Academy” i helt nyt specielt indrettet bygning, på samme adresse som sign service.

Danmarks eneste uddannelsessted for 3M Endorsed kurser.

Ud over uddannelse i bilindpakning vil der naturligvis også kunne tilbydes uddannelse i alle andre former for folieering, hvad enten det er på vægge, glas, gulve, både etc.

Wrap Academy har tilknyttet en fast, dygtig underviser, som er specialuddannet på dette felt. Uddannelsen bliver certificeret – og er udviklet og godkendt i samarbejde med vore folieleverandører. De nye lokaler er beregnet til både undervisning og hands-on læring for både skilte-folket, skilte-tekniker elever m.fl.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev hvis du vil være blandt de første der for mere information, om vores Wrap Academy.

Du kan læse mere på om kommende kurser her