skæreFolier

Forside 9 Folier 9 Skærefolier

Skærefolier

sign service er lagerførende i et meget bredt sortiment af skærefolier fra førende leverandører som 3M og MACtac.

Hos os kan du bestille i løbende meter, og i den bredde der passer til din opgave. Ønsker du kanthulning eller arkopskæring løser vi også det.

 


3M Scotchal 50-serien

En valset mellemklassefolie med permanent klæbestof. Anvendelig på plane flader til en lang række permanente applikationer på f.eks. biler, vinduer, facader og på industriprodukter. Fås i 60 farver.

Standart rulle størrelse 1,22 x 50 m.

 

3M Scotchal 80-serien

Støbt kvalitetsfolie med permanent transparent klæber. Fås i 84 standardfarver, med mulighed for at lave special farver. Anvendelig til dekorationer på plane til let kurvede flader med eller uden nitter.

Standard rulle størrelse 1,22 x 50 m.

 

3M Scotchal 100-serien

Støbt højkvalitetsfolie med permanent transparent klæber. Anvendelig til en lang række permanente applikationer på f.eks. biler, vinduer, facader og industriprodukter. Kan forarbejdes serigrafisk. Fås i 170 farver, inkl 50 metallic farver. Det er muligt at få produceret specialfarver. Gode “lay flat” egenskaber.

Standard rulle størrelse 1,22 x 50 m.

 

3M Scotchal 180Cv2-serien

En højkvalitetsfolie til sergraferede dekorationer til biler og skilte. Folen har permanent gråt pigmenteret, positionerbart klæbestof. Den nye micro Comply™ version giver en hurtig montering uden luftbobler ved hjælp af “usynlige” kanaler i klæbestoffet. Velegnet til montage på plane og kurvede flader med og uden nitter.

Standard rulle størrelse 1,22 x 50 m.

 

3M Scotchal 3630-serien Translucent

En støbt translucent folie specialudviklet til lysskilte med front af traditionel akryl, 3M Panaflex(TM) eller glas. Den har en permanent transparent akrylklæber. Forarbejdes serigrafisk. Fås i 57 farver.

Standard rulle størrelse 1,22 x 50 m.

 

MACtac 9800-serien

En eksklusiv MACtac film af høj kvalitet , der er designet til højtydende permanent applikationer, med 8-10 års udendørs holdbarhed . Folien har permanent akryl klæber og en kraftig liner for stabilitet og lay- flat

Standard rulle størrelse 1,23 x 50 m. (Enkelte farvet kan leveres i 1,524 m.)

 

Mactac 9300-serien

En eksklusiv Mactac film af høj kvalitet , der er designet til højtydende permanent applikationer, med 6-8 års udendørs holdbarhed . Folien har permanent akryl klæber og en kraftig liner for stabilitet og lay- flat

Standard rulle størrelse 1,23 x 50 m.

 

MACtac 8900-serien

En mellemklassefolie med op til 3-4 år udendørs holdbarhed. Folien har en aftagelig akryl, klæber, der muliggør fjernelse af folien uden at den efterlade klæberester, i op til 2 år efter påføring monteringen

Standard rulle størrelse 1,23 x 50 m. (Enkelte farvet kan leveres i 1,524 m.)