Om os

Forside 9 Om os

Om os

sign service blev etableret den 4. december 1991. På få år blev medarbejderskaren fordoblet og faciliteterne udvidet adskillige gange, så vi har cementeret vores position som førende leverandør til den grafiske branche.

Vi er distributør af en bred vifte af produkter fra 3M, Mactac, Decal og andre topbrands. Alle vores handelsprodukter findes i webshoppen www.sign-service-shop.dk – og de står til kundernes rådighed gennem et omfattende net af forhandlere. Vi sælger udelukkende gennem disse forhandlere, men du er altid velkommen til at få vores råd om, hvilket produkt passer bedst til din opgave.

Vi har hovedkontor og en stor skilteproduktion i Hedensted. Denne produktion er baseret på færdigheder opbygget siden 1991, idet en række mangeårige medarbejdere bidrager med engagement, ekspertise og indsigt.

Siden 2013 har vi haft bannerproduktion i Portugal for at kunne servicere den hastigt voksende europæiske efterspørgsel på tekstilprint. Sideløbende har vi opbygget et finmasket net af samarbejdspartnere over hele kloden.

Vi har i mange år gennemført foliekurser, og i 2018 etablerede vi uddannelsescentret Wrap Academy, der er Danmarks eneste uddannelsessted for 3M Endorsed-uddannelsen. Her tilbyder vi såvel uddannelse i bilindpakning som andre former for foliering til blandt andet vægge, glas og gulve. Læs mere på www.wrapacademy.dk.

Vores virksomhed er baseret på værdierne hurtig levering, høj kvalitet, stor fleksibilitet og ordholdenhed – og daglig udlevelse af sloganet ”Vores viden – din værdi”.

Svøbbogstaver

Professionel samarbejdspartner

Vores idegrundlag er klart:

sign service er leverandør til den grafiske branche, og sælger udelukkende via forhandlere.

Vi arbejder med følgende politikker:

 

Hurtig levering

Høj kvalitet

Stor flexibilitet

Ordholdenhed