Generationsskifte

20. november 2021

Generationsskifte

Efter 30 år giver Elise Balling og Morten Overgaard stafetten videre til Benny Eriksen og Christian Christensen.

Vi har gennem flere år arbejdet på et generationsskifte hos sign service, og det er med stor glæde, vi nu kan meddele at dette er lykkedes.

Benny overtager sign service sammen med Christian, som er en erfaren virksomhedsleder med en tidligere baggrund i Hornsyld Købmandsgård.

Benny fortsætter som direktør, da han med næsten 24 års ansættelse i firmaet har fuld indsigt i driften, mens Christian bliver en vigtig strategisk partner der skal hjælpe med at udvikle virksomheden fremadrettet.

Ejerskiftet foregår den 1. januar 2022, og vil blive markeret ved en reception den 7. januar 2022 hvor sign service også kan fejre 30 års jubilæum.

Læs mere her

Seneste nyheder

Prisjusteringer

Prisjusteringer

Da vores leverandører løbende har justeret deres priser, har vi valgt at lave en ny prisliste. Vi sender prislisten ud i februar, og priserne er gældende fra 1. marts 2022 Du kan altid finde de aktuelle priser på vores BtB webshop...

Invitation

Invitation

29. april fejrer vi vores 30 års jubilæum og generationsskifte, og du er inviteret. Kig forbi kl. 11 - 15, så byder vi på lidt mad og forskellige forfriskninger. Tilmelding er nødvendig. tilmelding@sign-service.dk

Hvid fleksibel ink

Hvid fleksibel ink

Nu har vi mulighed for at tilbyde bilindpakningsfolie med hvidt print. Det betyder, at du ikke længere er begrænset af bilens farve, når du designer din bildekoration.