Generationsskifte

20. november 2021

Generationsskifte

Efter 30 år giver Elise Balling og Morten Overgaard stafetten videre til Benny Eriksen og Christian Christensen.

Vi har gennem flere år arbejdet på et generationsskifte hos sign service, og det er med stor glæde, vi nu kan meddele at dette er lykkedes.

Benny overtager sign service sammen med Christian, som er en erfaren virksomhedsleder med en tidligere baggrund i Hornsyld Købmandsgård.

Benny fortsætter som direktør, da han med næsten 24 års ansættelse i firmaet har fuld indsigt i driften, mens Christian bliver en vigtig strategisk partner der skal hjælpe med at udvikle virksomheden fremadrettet.

Ejerskiftet foregår den 1. januar 2022, og vil blive markeret ved en reception den 7. januar 2022 hvor sign service også kan fejre 30 års jubilæum.

Læs mere her

Seneste nyheder

Ferielukket – kun delvis…

Ferielukket – kun delvis…

Ferielukket - kun delvis... Folielageret har åbent hele sommeren! Produktionen er lukket i uge 29 og 30. Vi ønsker alle vore kunder en rigtig god sommer.

3M Vinduesfilm

3M Vinduesfilm

3M Vinduesfil 3M Prestige Exterior-serien er solfilm i højeste kvalitet, der er fremstillet af metalfri nanoteknologi. Den eneste vinduesfilm-serie på markedet der ikke skal kantforsegles. Disse film reducerer varmen og skaber et behageligt...

Johnson vinduesfilm

Johnson vinduesfilm

Johnson vinduesfilm PD75EXT er et eksteriørprodukt med høj synlig lystransmission, samtidig med at der opnåes en 40% reduktion af varmen.  Et fremragende valg til installationer, hvor indvendige installationer ikke er mulige.      ...