Generationsskifte

20. november 2021

Generationsskifte

Efter 30 år giver Elise Balling og Morten Overgaard stafetten videre til Benny Eriksen og Christian Christensen.

Vi har gennem flere år arbejdet på et generationsskifte hos sign service, og det er med stor glæde, vi nu kan meddele at dette er lykkedes.

Benny overtager sign service sammen med Christian, som er en erfaren virksomhedsleder med en tidligere baggrund i Hornsyld Købmandsgård.

Benny fortsætter som direktør, da han med næsten 24 års ansættelse i firmaet har fuld indsigt i driften, mens Christian bliver en vigtig strategisk partner der skal hjælpe med at udvikle virksomheden fremadrettet.

Ejerskiftet foregår den 1. januar 2022, og vil blive markeret ved en reception den 7. januar 2022 hvor sign service også kan fejre 30 års jubilæum.

Læs mere her

Seneste nyheder

Julens åbningstider

Julens åbningstider

Vi holder lukket i produktionen fra den 22. december til 1. januar (begge dage inkl.). Kontoret holder lukket d. 22. til d. 27. december (begge dage inkl.).

Folieskæring

Folieskæring

SPAR TID - LAD OS OM FOLIESKÆRINGDet er både hurtigt og billigt. Folietekster og folielogos, ingen grund til stress. Vi skærer det ud for dig!Brug din tid på andre opgaver.Vi skærer stort og småt - mange og få. Mulighederne er utallige, det er nemt...

Danish Security Fair

Danish Security Fair

30. - 31. august i Messe C Fredericia Kig forbi og prøv selv hvor effektiv 3M sikkerhedsfilm er. Du finder mere information om messen her                              ...