Johnson Window Films

29. april 2024

Johnson Window Films

Vi er stolte over at kunne meddele, at vi er blevet dansk forhandler af Johnson Window Films.

Johnson WIndow Films er et spændende supplement til vores forretning, og giver os mulighed for at tilbyde vores kunder et endnu bredere sortiment af de absolut bedste produkter på markedet for vinduesfilm.

Johnson Window FIlms er en familieejet virksomhed og ledes i dag af tredje generation. Deres firmamotto “Sandheden er i vores film” har været vejledende for deres dedikation til produkterne siden de begyndte at fremstille Johnson Window Films i 1973. 

 

 

 

 

 

 

Seneste nyheder

Ferielukket – kun delvis…

Ferielukket – kun delvis…

Ferielukket - kun delvis... Folielageret har åbent hele sommeren! Produktionen er lukket i uge 29 og 30. Vi ønsker alle vore kunder en rigtig god sommer.

3M Vinduesfilm

3M Vinduesfilm

3M Vinduesfil 3M Prestige Exterior-serien er solfilm i højeste kvalitet, der er fremstillet af metalfri nanoteknologi. Den eneste vinduesfilm-serie på markedet der ikke skal kantforsegles. Disse film reducerer varmen og skaber et behageligt...

Johnson vinduesfilm

Johnson vinduesfilm

Johnson vinduesfilm PD75EXT er et eksteriørprodukt med høj synlig lystransmission, samtidig med at der opnåes en 40% reduktion af varmen.  Et fremragende valg til installationer, hvor indvendige installationer ikke er mulige.      ...